Bezorgen of afhalen ?

 

Wij bieden u de mogelijkheid om de door u bestelde ondelen af te komen halen bij ons in de winkel, echter alleen op afspraak

Onze openingstijden zijn : dinsdag, woensdag en donderdag: 9:00 – 12:15 uur 

Let op: Maandag, Vrijdag en op Zaterdag's zijn wij gesloten!

 

Brommobielsloperij.nl heeft ook de mogelijkheid om de gewenste onderdelen bij u aan huis te laten afleveren door heel Nederland. 

Wij versturen de pakketten met diverse vervoerderd

Op de dag van uw bestelling krijgt u een e-mail met de geschatte levertijd (tijdsbestek van 2 uur). Hiervoor maken we gebruik van het door u opgegeven e-mailadres bij uw bestelling.

De bezorgers van komen 2 keer bij u langs. Bent u allebei de keren niet thuis, dan vindt u een briefje in de brievenbus met contactgegevens om een afspraak te maken voor bezorging.

De bezorgers werken op maandag t/m zaterdag.

 

Vertraging van uw bestelling

Via de Track&Trace code die u ontvangt via e-mail ziet u exact wanneer we uw bestelling leveren. Helaas komt het wel eens voor dat een pakket vertraging oploopt, Wij vertrouwen er op dat de bezorger er alles aan zal doen om uw bestelling alsnog zo snel mogelijk leveren.

 Afhankelijk van de grote van uw bestelling (qua afmetingen en gewicht) worden de volgende verzendkosten in rekening gebracht.

 

Wanneer de bestelling in een envelop past, wordt het met PostNL verzonden en rekenen wij de hiervoor geldende tarieven. 

Bij bestellingen t/m € 15,00 wordt € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht. Let op
bij deze verzendmethode ontvangt u geen Track and Trace

Bij pakketten tot 30 kg tot de volgende maximale afmetingen:

- grootste zijde maximaal 175 cm

- kleinste zijde maximaal 58 cm

- overige zijde maximaal 78 cm

€ 15,00 per pakket (Nederland)

 

Overige, grotere, pakketten (eventueel palletvervoer)

-Afmetingen standaard pallet: 100 x 120 x 240 cm

€ 75,00 per pakket of pallet (Nederland)

 Gebruikte motoren worden door ons verzonden op een halve pellet, de kosten hiervoor zijn € 50,00

Bestellingen in het buitenland: Neemt u a.u.b. contact met ons op, zodat we u kunnen informeren over de verzendkosten afhankelijk van bestemming en grootte.

 

Bestellingen kunnen ook verzekerd verzonden worden, de kosten hiervoor bedragen € 40,00.

Heeft u speciale wensen?Zoals bezorging van uw pakket bij de buren, of een bepaalde dag neem dan contact met ons op.

Het versturen gebeurd op eigen risico, wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die ontstaat tijdens transport.

Betaalmogelijkheden

Brommobielsloperij.nl is een moderne webwinkel en daarom bieden we u verschillende betalingsmogelijkheden. We lichten de betalingsmethoden hieronder toe.

 

iDeal

Het is inmiddels de meest gebruikte en veiligste betalingswijze om online producten te bestellen. Na het invullen van de stappen 01 t/m 04 wordt u doorgestuurd naar de online bankieromgeving van uw eigen bank. 

Hierna krijgt u een overzicht van het bedrag van en bestelling en betaalt u de factuur vanaf uw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis.

 

Vooruitbetaling per bank

Maakt u het liever over via de bank?  We versturen uw bestelling, zodra uw betaling is bijgeschreven. Vooruitbetaling per bank is gratis

 

 

Afhalen in onze winkel

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om uw bestelling te komen afhalen in onze winkel. Wij bieden ook de mogelijkheid om in de winkel contant te betalen of per PIN 

Voor een snel verloop van de handelingen aan de balie verzoeken wij u online uw bestellingen te doen en daarbij ook te betalen via een van de online betaalmethoden.

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zoeken wij uw order klaar en maken wij een afspraak wanneer u deze kunt komn afhalen.